| Para facer gana |
|---|
| Pementos de Herbón, frixidos lentamente en aceite de oliva suave | 12€ |
| Grellada de verduras de tempada, con froitos secos, pasas e vinagreta de mel | 14€ |
| De prato principal |
|---|
| Lombo extra de bacallau ao forno con pataca, cebola e pemento asado | 24€ |
| Linguado salvaxe grellado na prancha con pataca escoada e nabizas salteadas en aceite de allo | 38€ |
| A nosa milanesa de vitela galega , salpementada, allo, perexil e mostaza | 18€ |
| Lombo de vitela galega , en tacos, salteados na tixola con pementos fritos de Oimbra e pataca frita | 22€ |
| Cabra asada na pota ao estilo tradicional de Santiago con pataquiñas amarelas | 17€ |
| En frío |
|---|
| Pan | 1,2€ |
| Pan sen glute | 1,8€ |
| Queixo do País | 7€ |
| Queixo D.O San Simón da Costa | 7€ |
| Ensaladas |
|---|
| Variada de follas con tomate, bonito, cenoria, ovo e millo | 14€ |
| Variada de follas c/ queixo fresco, ananás, con vinagreta de mel, pasas e noces | 15€ |
| En quente |
|---|
| Chipiróns fritos | 15,5€ |
| Chipiróns grellados con aceite de allo, perexil e all i oli e pataca frita | 16,5€ |
| Fingers de polo de elaboración propia | 13€ |
| Croquetas de xamón ibérico sobre pataca palla (8 uds) | 14€ |
| Raxo ao allo con patacas fritas | 14€ |
| Raxo ao queixo con patacas fritas | 15€ |
| Polbo á feira (con cachelos e aros de cebola +1,50 €) | 18€ |
| Lagostinos crocantes (8 uds) c/ mahonesa de limón | 14€ |
| Bocados gourmet (4 uds) de pan artesán, rixóns e gratinado con Arzúa- Ulloa | 8€ |
| Patacas fritas ou cocidas con fío de AOVE | 4€ |
| Pasta |
|---|
| Tagliatelle con gulas, lagostinos e aceite de allo | 15€ |
| Tagliatelle con verduriñas de tempada e aceite de allo | 15€ |
| Arroz |
|---|
| Cremoso (D.O Calasparra) con champiñóns, espárragos verdes e lagostinos (min 2 pax) | 17,5€ |
| Pizzas |
|---|
| Margarita con xamón cocido | 13,5€ |
| Con queixo de Arzúa-Ulloa, ovo e chourizo | 14,5€ |
| Vexetal, con cabaciña, tomate e cogomelos | 14,5€ |
| Con ananás, xamón cocido e lagostinos | 15,5€ |
| Peixe |
|---|
| Lombo extra de bacallau ao forno, con pemento, cebola e pataca asada | 23€ |
| Carnes |
|---|
| Entrecosto de vitela galega á brasa (300 gr) | 22€ |
| Chuleta de vitela galega á brasa (600 gr) | 25€ |
| Raxo ao allo con patacas fritas | 14€ |
| Hamburguesa de vitela galega (200 gr) completa en pan brioche con pataca frita | 13€ |
| Lombo alto de vitela galega, salteada na tixola con pataca frita e pementos asados | 22€ |
| Sobremesas |
|---|
| Sopa fría de chocolate branco con xeado artesanal de pistacho | 6,5€ |
| Flan de ovo con nata | 5,5€ |
| Tiramisú | 6,5€ |
| Requeixo das Restrebas (Monfero) con mel e noces | 6€ |
| Coulant de chocolate con xeado artesanal de laranxa | 7,5€ |
| Bico de Xeado (dúas bola a elexir: nata, amorodo, vainilla, chocolate, licor café, laranxa, pistacho, doce de leite, torta de queixo) | 6,5€ |
| Queixo do País de leite cru con marmelo | 4,5€ |
| Cañitas fritas do Carballiño recheas de crema pasteleira (UD) | 1,8€ |