| Entrantes |
|---|
| Ensalada de quinoa e vinagreta de mango | 12€ |
| Porros a baixa temperatura con emulsión de miso | 14€ |
| Hummus de castaña | 13€ |
| Croquetas de polbo á feira | 12€ |
| Xoubiñas rebozadas en fariña de millo | 14€ |
| Berenxena glaseada con salsa de iogur | 13€ |
| Chipiróns con mollo vermello | 14,5€ |
| Mexillóns de Arousa en salsa mariñeira | 14€ |
| Ceviche tropical de corvina | 16€ |
| Voandeira con salsa de limón | 20€ |
| Navallas ao forno con emulsión de lima e codium | 21€ |
| Principais |
|---|
| Peixe salvaxe do día (para 2 persoas) | 0€ |
| Fabas de Lourenzá con polbo | 20€ |
| Bacallau con crema de coliflor, allada e chips de allo | 20€ |
| Arroz negro con xiba (para 2 persoas) | 37€ |
| Lombiños de entrecosto de vaca madurada | 21,5€ |
| Costela de tenreira ecolóxica de raza autóctona galega (mínimo 2 persoas) | 40€ |
| Faceiras de porco con puré de boniato, salsa de carne e verza fritida | 19€ |
| Canelóns de cabaciño, espinaca e cenoura con queixo San Simón | 16€ |
| Sobremesas |
|---|
| A nosa torta de queixo | 6€ |
| Piña-mojito | 6€ |
| Cremoso de chocolate con cacahuete e xeado de choco blanco | 6€ |
| Torta de améndoa, con xeado de améndoa e crema pasteleira de améndoa | 7€ |